Home >> Tehnologie >> Alegerea celui mai bun sistem de securitate

Alegerea celui mai bun sistem de securitate

Sisteme de securitate pot proteja casa si imprejurimile, daca sunteti plecat in timpul zilei sau pentru perioade lungi de timp, cum ar fi vacante sau calatorii de afaceri. Chiar daca nu sunteti un calator constant, serviciile de alarma instalate acasa va permite sa fiti tot timpul informat despre situatia casei chiar daca sunteti in cealalta parte a orasului. Unele sisteme de securitate pot oferi transmisii live, astfel incat sa puteti urmarii copii cand sunt acasa. Sistemul va poate notifica cand se intampla ceva in casa, de exemplu atunci cand copiii vin de la scoala. Un sistem de securitate va poate proteja de incendii, inundatii, intoxicatii cu monoxid de carbon si gaze naturale si nu in ultiml rand, impotriva intruziunilor. Este adevarat ca instalarea unui sistem de securitate este o investitie financiara, dar prin protejarea casei se reduc alte costuri, inclusiv cel de asigurare a casei.

Atunci cand cautati un sistem de securitate, luati in considerare amenintari reale care s-ar putea intampla si ceea ce vreti sa protejati, de exmplu siguranta familiei, animalele de casa, lucruri de valoare. In general cam toate sistemele ofera un pachet minim, dar multe companii ofera facilitati suplimentare ce pot face din casa dumneavoastra o adevarata fortareata. Multe servicii ofera notificari la distanta si mai nou, posibilitatea de a vedea pe telefonul mobil ce se intampla in casa.

In cazul alertelor, cautati un sistem de securitate cu un timp de raspuns rapid. Acesta este timpul necesar pentru a notifica dispeceratul firmei de securitate cand este detectata o amenintare. Alertele pot fi trimise si din casa, folosind ceea ce se numeste „buton de panica”, un dispozitiv care permite alertarea companiei de securitate si a serviciilor de urgenta cand se intampla ceva in casa si nu vreti sa sune alarma.

Tipurile de instalatii si senzori disponibili in oferte permit alegerea unor optiuni foarte variante, ca interfoane cu transmisie doar audio sau audio/video pentru acces in zona, senzori pentru usi si ferestre si aparatura dvr pentru inregistrarea informatiilor receptionate prin transmisie de date wireless sau prin cablu, in functie de pretul ales.

Sistemele de monitorizare permit o supraveghere constanta, in special prin folosirea telefoanelor mobile si a internetului, care permit vizualizarea in timp real a locatiei. Unele sisteme de securitate permit chiar blocarea si deschiderea automata a usilor sau ajustarea diverselor facilitati din casa de la distanta, vizualizarea persoanelor care doresc sa intre, aprinderea luminilor etc.  La fel de importanta este optiunea de contactare a companiei de securitate, prin numere de telefon la care raspunde cineva 24/7, chat si email pentru suport post instalare si desigur, o garantie cat mai mare a produselor instalate.

Booking.com

Check Also

Cercetatorii au descopere accidental o modalitate de a face bateriile sa reziste pentru totdeauna

Chiar daca mai sunt de facut multe teste pana cand aceste baterii isi vor dovedi …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


twelve − 9 =

Booking.com