Home >> Transport >> Amazon testeaza livrarea prin intermediul dronelor

Amazon testeaza livrarea prin intermediul dronelor

Poate nu atat din grija pentru mediu, desi va avea cu siguranta un impact considerabil, cat din dorinta de a reduce timpul de livrare si costurile, Amazon, cea mai mare librarie online din lume, testeaza livrarea produselor sale prin intermediul dronelor. Exact, drone.

Pachetul ar trebui sa ajunga in circa 30 minute la destinatar. CEO Jeff Bezos a facut acest anunt in cadrul interviului luat duminica seara in emisiunea „60 Minute”.

Bezos se asteapta ca dronele sa fie total automatizate si operationale in circa patru sau cinci ani. Intre timp se vor desfasura numeroase teste si vor exista destule reglementari cu care vor avea de a face pentru ca serviciul sa fie sigur si rentabil.

Serviciul de livrare prin intermediul dronelor se va numi Prime Air si nu va presupune implicarea oamenilor decat poate la inceputul procesului, dupa cum arata si videoclipul de mai jos. Pachetul clientului se va afla intr-o cutie de plastic care va fi incarcat de o drona care va zbura in mod automat catre casa acestuia.

 

Via Business Insider

Booking.com

Check Also

Tarile in care nu se vor mai putea cumpara vehicule non-electrice dupa 2040

Vehiculele electrice (VE) devin mai ieftine și mai eficiente si incep sa înlocuiasca autovehiculele pe …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Booking.com