Home >> Tehnologie >> Autostrada suspendata pentru biciclisti

Autostrada suspendata pentru biciclisti

Nu doar primarii au idei despre autostrazi suspendate. Iata ca si binecunoscutul arhitect Norman Foster propune o astfel de solutie numita SkyCycle, dar pentru biciclistii londonezi. Mai exact, „autostrada” ca sa nu spunem bicistrada in lungime de 220 km ar urma liniile ferate londoneze, in incercarea de a rezolva multiple probleme ale orasului si in mod special, cea privind moartea biciclistilor in trafic, anul trecut s-au inregistrat 13 astfel de cazuri in Londra .

Peste 200 de puncte de acces ar fi disponibile de-a lungul capitalei pentru a oferi acces la zece drumuri diferite pentru biciclisti. Fiecare ruta va putea sustine peste 12.000 de biciciclisti pe ora si ar putea imbunatati calatoria de-a lungul orasului cu pana la jumatate de ora. Daca va fi aprobat proiectul, rutele vor fi disponibile in aproape 20 de ani, oferind o gura de aer sistemului de transport care este deja la capacitate maxima si probabil va avea probleme odata cu crestera cu 12% a populatiei in Londra in urmatoarea decada.

Conform creatorilor, constructia acestei structuri suspendate va fi considerabil mai ieftina decat construirea de noi drumuri si tunele. Drumurile vor oferi beneficii pentru rezidentii londonezi si va folosi mai eficient spatiul, odata cu folosirea acestora de catre actuali soferi care vor incepe sa foloseasca bicicletele in locul masinilor pentru a ajunge la munca.

 

Cauti un magazin de biciclete? Acceseaza pagina Lavitaevelo.ro pentru informatii si preturi.

Booking.com

Check Also

Cercetatorii au descopere accidental o modalitate de a face bateriile sa reziste pentru totdeauna

Chiar daca mai sunt de facut multe teste pana cand aceste baterii isi vor dovedi …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


nineteen − thirteen =

Booking.com