Home >> Tehnologie >> Bucataria Hi-Tech

Bucataria Hi-Tech

Tehnologia a invadat bucataria. O mulțime de gadget-uri folosesc cea mai recentă tehnologie pentru a face timpul petrecut in bucatarie cat mai placut si util. Tema de azi: tabletele in bucatarie.

Stiti reclama cu fata care ii face cadou o tableta tatalui si el o foloseste pe post de tocator? Ca sa nu se mai incurce, acum puteti oferi cadou Sungale NetChef, o tableta cu Android pusa intr-o carcasa atractiva de plastic pentru protectie si cu ceva butoane de control in partea de sus pentru a fi usor de folosit. Vine cu 500 retete deja incarcate, are conectiune Wi-Fi, ecran touchscreen.

 

 

Daca aveti deja o tableta si vreti sa o folositi in bucatarie, incercati suportul de la Belkin, Kitchen Cabinet Tablet Mount. Puteti monta tableta sub un dulap din bucatarie sau oriunde in alta parte unde o puteti agata. Totusi, nu aproape de apa si foc.

 

Probabil inspirat de reclama de care va spuneam mai sus, cineva s-a gandit sa foloseasca un tocator ca suport pentru tableta.

 

Urmatorul gadget foloseste magneti si un suport care permite rotirea tabletei in orice directie doriti.

Prefatand urmatoarele generatii de blaturi de bucatarie, tableta Almighty este o tableta cu doua sectiuni, conceputa special pentru bucatarie fiind echipata si cu un ecran ultra rezistent.

 

Plintele cu inductie sunt o noutate in multe bucatarii. Sunt aparate foarte eficiente; sistemul foloseste curentul si o bobina de inductie pentru a incalzi recipientul. In plus, este mobil, putand fi montat oriunde se gaseste o sursa de curent.

 

 

Via Decoist

Booking.com

Check Also

Ferme verticale in cladiri de birouri

Lipsa spatiului pe orizontala pentru culturi agricole ii face pe japonezi sa foloseasca fiecare loc …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Booking.com