Home >> Turism >> Cadouri speciale de sarbatori

Cadouri speciale de sarbatori

Pentru ca suntem in perioada sarbatorilor si ne putem bucura de mai mult timp liber, multi dintre noi alegem diverse activitati recreative care sa ne reincarce „bateriile”. Pe langa schiat, sanius si patinat, exista diverse activitati care ies din sfera activitatilor obisnuite dar sunt la fel de interesante si incitante. In special pentru cei care cauta diversitatea si noutatea, aceste activitati se pot dovedi memorabile si la fel de potrivite pentru starea de spirit din aceasta perioada.

Pe internet au aparut oferte din cele mai variate si gasim astfel site-uri care propun experiente inedite. De exemplu, pe site-ul celor de la Smart Experience gasim idei de cadouri foarte diferite de ceea ce suntem obisnuiti sa oferim de obicei de sarbatori. Ce parere aveti de un zbor cu balonul impreuna cu cei dragi? Sau de lectii de zbor cu elicopterul? Sau de o partida de paintball in Bucuresti sau Arad impreuna cu prietenii?

Un cadou special potrivit pentru aceasta perioada a anului il reprezinta cursurile de schi sau snowboard derulate pe parcursul a catorva zile, timp in care participantii invata cum sa se bucure de sezonul alb. Partiile acoperite cu zapada nu vor mai parea atat de intimidante data viitoare si veti avea ocazia sa va etalati abililatile in compania prietenilor.

Cei care prefera totusi activitatile indoor sau cauta un mod de relaxare, pot gasi diverse pachete promotionale sau abonamente care sa ii ajute sa se relaxeze sau sa intre in forma. Incercati programele de spa, cursuri de pictura sau de sah, atat pentru adulti si pentru copii. Cei care vor totusi ceva mai sportiv, pot incerca escalada pe diverse panouri indoor, trasul cu arcul, calaria sau daca sunteti prin vestul tarii, puteti incerca o partida de squash in Timisoara sau un zbor cu avionul in Arad.

Multe companii ofera angajatilor sai diverse pachete turistice in loc de clasicul cadou de sfarsit de an. Exista si companii care ofera vouchere cadou care pot fi utilizate doar pentru anumite activitati si pentru o perioada predefinita, astfel incat angajatul chiar sa foloseasca acel voucher pentru a veni mult mai relaxat la munca si in acest fel, sa fie productiv in anul care vine. Indiferent de motivul acestor cadouri speciale, este de apreciat ca pe piata au aparut si alte optiuni de divertisment, iar oferta se diversifica in fiecare an.

Booking.com

Check Also

De ce e bine sa mergem in vacanta?

Vacantele aduc beneficii nu doar celor care promoveaza cat si celor care isi aloca o …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Booking.com