Home >> Arhitectura >> Case din containere

Case din containere

Spre deosebire de casele modulare, unde aspectul poate fi personalizat in intregime, casele din containere presupun folosirea unor containere si crearea unui design interior atragator. Casele formate din containere ar putea fi solutia pentru multe locuinte, in special in zonele unde este dificil de utilizat material local.

 

Casa din imaginile de mai jos este construita din 8 containere si este asezata pe malul raului Lille in Franta. Casa are o suprafata de peste 200 mp si a costat 221.000 euro pentru a fi creata.

 

O casa mai accesibila ca pret, dar si cu o suprafata mai mica a fost „construita” in Santa Jose, Costa Rica. Costul total s-a ridicat la 40.000 USD

 

In Spania gasim Casa El Tiamblo, o structura care pare construita din doua case total diferite.

 

Cinci containere de transport maritim au fost folosite pentru a crea această casa speciala cu o suprafata de 240 mp plina de culoare, cu un decor eclectic si design original.

 

Trecand dincolo de idea unei case,  Boxpark Shoreditch este un spațiu comercial artizanal in Londra cu 61 de containere, din care 41 dintre ele la nivelul inferior si cu 20 la nivelul superior.

 

Via Decoist

Booking.com

Check Also

Acest „copac” inteligent are avantajele ecologice ale unei paduri mici

Planificarea unui oras nu este ceva simplu, mai ales cand se doreste o dezvoltare durabila …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Booking.com