Home >> Design >> Catalogul Ikea 2014 aduce realitatea augmentata pe telefonul tau

Catalogul Ikea 2014 aduce realitatea augmentata pe telefonul tau

Daca esti la capitolul in care vrei sa-ti redecorezi casa, ar fi o idee sa iei in considerare noul catalog Ikea, ce aduce  posibilitatatea de a vedea in timp real cum ar arata mobila in casa ta. Cu alte cuvinte, in loc sa iei la picior magazinul IKEA si sa stai sa masori daca canapeaua intra in spatiul dorit, daca culoarea se potriveste, daca cadreaza cu restul mobilei, daca partenerul este de acord, poti acum sa folosesti catalogul IKEA 2014 (va fi lansat pe 25 August) fara frica ca vei cumpara ceva ce nu se potriveste. 

 

Catalogul iti va permite sa previzualizezi produsele in cadrul casei folosind realitatea augmentata pentru a potrivi marimea, culoarea si stilul dorit pentru interiorul casei tale. Aplicatia disponibila pentru terminalele cu sistem de operare Android si iOS permite folosirea  a peste 90 de produse, restul produselor putand fi scanate din catalog si folosite in aplicatie.

Dupa ce ai scanat produsul dorit , plasezi catalogul in camera in care doresti sa adaugi mobila si aplicatia va masura catalogul pentru a crea o imagine la marimea potrivita. Produsele vor aparea pe terminalul tau in culorile dorite si cu marimea potrivita.

IKEA spera ca acest catalog sa previna retururile de produse sau cumparaturile facute „accidental”. Compania estimeaza ca aproape 70% din cei care cumpara nu cunosc exact zona in care doresc sa adauge mobila si 14% admit ca au cumparat produse care nu se potriveau ca dimensiuni in camere.

Catalogul poate fi descarcat aici

 

Via Deezen

Booking.com

Check Also

Munca la birou trebuie sa inspire

Este bine stiut faptul ca productivitatea unui angajat depinde de mediul in care lucreaza si …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Booking.com