Home >> Tehnologie >> Cele mai ciudate cautari pe Google

Cele mai ciudate cautari pe Google

Existenta motorului de cautare Google a schimbat modul in care cautam si aflam informatiile. Termenul „to google” a intrat in vocabularul americanilor si acum serveste ca modalitate de a afla orice informatie posibila.

O companie australiana s-a gandit sa foloseasca informatiile publice oferite de Google pentru a gasi cuvinte cheie si sa realizeze un top al celor mai ciudate cautari efectuate intr-o luna de zile. Chiar daca rezultatele sunt doar pentru limba engleza, informatiile afisate sunt cu adevarat surprinzatoare.

De exemplu, circa 1000 de oameni au cautat „cum sa ascund un cadavru” iar aproape 2000 au cautat dupa expresia „cum sa scap dupa ce am comis o crima”. Alo, Politia? Si de parca n-ar fi fost suficient de ciudat, 110 cautari au fost despre „cum sa ma intalnesc cu o pisica” iar 390 au cautat despre „cum sa fac pisica sa se indragosteasca de mine”. „Miau” dat dureri de cap..

Evident, nu au lipsit nici cautarile cu tenta erotica. 135 de mii de cautari au fost pentru „Lady Gaga goala”, in timp ce 18.000 s-au intrebat daca „Lady Gaga este barbat” iar aproape 2000 s-au intrebat de ce au femeile..sfarcuri. Probabil ca sa le faca lor in ciuda.

Nici romantismul nu mai este ce a fost, Google fiind folosit pentru circa 14 mii de cautari pentru a gasi rezultate despre „Cum sa te intalnesti cu un tip”  si circa 10 mii de cautari despre „Cum sa vindeci o inima ranita”. Eh, l’amour..La polul opus, peste 5000 de cautari au fost despre „Cum sa am o aventura” in timp ce peste 40.000 s-au intrebat „De ce s-au casatorit”. Acum s-au trezit.. Un numar la fel de mare de cautari au fost pentru „Cum sa castig la loterie”..se pare ca bancul este de fapt o realitate.

Ok, in caz ca nu stiati cum sa cautati pe Google dati o cautare pe Google despre.. „Cum sa caut pe Google”. Exact, au fost numarate peste 4000 de interogari de acest fel. Cireasa de pe tort pare a fi cautarea dupa „Exista Mos Craciun?”, cautare efectuata de peste 60 mii de ori..ce ti-e si cu adultii de azi.

 

Booking.com

Check Also

Cercetatorii au descopere accidental o modalitate de a face bateriile sa reziste pentru totdeauna

Chiar daca mai sunt de facut multe teste pana cand aceste baterii isi vor dovedi …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


seventeen + 6 =

Booking.com