Home >> Arhitectura >> Ecocapsula – calatoreste fara restrictii oriunde doresti

Ecocapsula – calatoreste fara restrictii oriunde doresti

Pentru amatorii de excursii care nu au o destinatie fixa sau vor sa se opreasca oriunde si oricand doresc, si avand la dispozitie un minim de confort, aceasta noua inventie vine cu o serie de facilitati care lipsesc multor case si hoteluri.

Ecocapsula este o casa mobila, ecologica, este alimentat de energia solara si eoliana si poate asigura apa potabila prin reciclarea si filtrarea apei de ploaie. Sistemul este destinat sa gazduiasca doua persoane care sa beneficieze de necesitatile de baza. In interior exista un pat pliant, o zona de living, un spatiu de luat masa, o bucatarie confortabila, un dus si o toaleta.

O turbina eoliana de 750 W se ataseaza la exterior iar pe acoperis se afla o serie de celule solare incorporate care ofera mai multe mijloace de generare a energiei pentru casa, energia fiind stocata intr-o baterie inclusa cu o capacitate de 10 Kwh.

Marimea ecocapsulei o face potrivita pentru a fi remorcata sau folosita in diverse locatii unde este interzisa constructia de case sau pur si simplu proprietarul vrea sa se opreasca peste noapte. Casa este inca in faza de teste dar va fi pusa in vanzare de anul viitor.

Booking.com

Check Also

Acest „copac” inteligent are avantajele ecologice ale unei paduri mici

Planificarea unui oras nu este ceva simplu, mai ales cand se doreste o dezvoltare durabila …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Booking.com