Home >> Design >> Evalueaza-ti spatiul: elemente de baza pentru un living de exceptie

Evalueaza-ti spatiul: elemente de baza pentru un living de exceptie

Care este diferenta intre o camera placuta si o camera de exceptie atunci cand ne referim de exemplu la un living? Un living placut este cel care desi este utilizabil si poate placut ochiului, nu este atat de exceptional pe cat ar putea fi. Un living de exceptie atrage oamenii, ii tine acolo si ii face sa plece mai fericiti decat au intrat. Cele scrise mai jos nu reprezinta o lista de mobila ce trebuie cumparata sau diverse produse de adaugat in camera; acesta este o lista de calitati inangibile care disting un living de exceptie de unul placut.

Un living de exceptie

– Are un aranjament al locurilor care incurajeaza conversatiile si impulsioneaza povestile. Se simte ca este camera principala a casei si arata ca oamenii sunt mai importanti decat lucurile.

– Are un mix perfect intre arta care completeaza stilul camerei, impreuna cu o zona de spatiu negativ pentru a odihni privirea. Arta prezentata are un inteles pentru cei care locuiesc in acel spatiu si fiecare lucru prezentat inspira.

– Nu are mobilier inutil. Nu exista mobila care este pastrata in camera pentru ca nu ne induram sa o dam sau sa o schimbam cu ceva mai bun. Fiecare piesa de mobilier serveste unei functii, chiar daca acea functie este doar ceva ce ne place.

– Creste si evolueaza impreuna cu persoanele care locuiesc in el, astfel incat schimbarile se petrec tot timpul. Nu este gandit pentru a urma anumite trenduri ci pentru a urma noile interese si gusturi ale proprietarilor.

– Este curat intr-un mod revigorant in fiecare zi, nu doar la momentele in care trebuie sa primeasca oaspeti.

– Este camera unde designerul incearca solutii indraznete si nu ii este teama sa greseasca. Genul de camera unde cineva incearca ceva nou fara sa stie daca se potriveste sau nu. O camera careia nu ii este frica de culori, modele sau materiale noi.

Se simte confortabil, natural, primitor, nu ca un catalog de design. Poate cel mai important, un living de exceptie se simte ca tine. Personalitatea ta, placerile si ciudateniile tale toate sunt afisate vizibil si cu mandrie.

 

Via AparthmentTheraphy

Booking.com

Check Also

Munca la birou trebuie sa inspire

Este bine stiut faptul ca productivitatea unui angajat depinde de mediul in care lucreaza si …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


12 + five =

Booking.com