Home >> Turism >> Gadgeturi de vacanta

Gadgeturi de vacanta

S-ar putea spune ca e prea devreme pentru a ne gandi la vacanta. Pentru cei care isi fac iarna car si vara sanie, nu exista insa perioada mai buna pentru pregatiri, fie ca e vorba de early booking Bulgaria sau cu o vizita pe site-urile de profil pentru a vedea oferte Grecia 2014.

Iar pregatirile trebuie sa includa si acele gadgeturi fara de care experienta nu poate fi completa. Vorbim aici de aparate foto, de corturi pentru cei mai indrazneti, de incaltaminte pentru trasee, moduri de a face mancare si incarca telefonul mobil in acelasi timp si cate mai cate. Dar vorbim si de gadgeturi pentru acasa, pentru supravegherea casei.

Pentru ca vorbim de vacanta, ar fi bine totusi sa ne deconectam de lumea afacerilor macar pentru cateva zile, pentru a ne incarca bateriile. Asa ca vom pleca de acasa, nu inainte de a porni camera wi-fi care poate fi accesata de oriunde exista internet si care ne arata ce se intampla acasa direct pe telefonul mobil.

Si pentru ca in graba s-ar putea sa uitam unde punem cheile sau avem tendinta sa le pierdm si apoi sa dam vina pe copii, pisica si extraterestrul din coltul strazii, ar fi bine sa luam in considerare si o mica alarma atasata cheilor care incepe sa bipaie cand nu se afla in raza de conectiune cu telefonul mobil.

 

 

Am ajuns pe drum, ce poate fi mai placut decat sa revezi imaginile sau filmul cu ajutorul camerei video montata pe bordul masinii. Unele dintre ele filmeaza HD si pot fi folosite chiar si in afara masinii, fiind chiar rezistente la apa.

 

Pentru cei cu veleitati artistice sau pentru a-i da copilului ceva de joaca in masina va recomandam un gadget simplu dar foarte eficient, Sensu Portable Artist Brush & Stylus. Impreuna cu telefonul mobil sau tableta si o aplicatie de profil gen ArtRage puteti experimenta oricat doriti desenul si scrisul. Si daca doriti, puteti stege oricand greseala si incepe din nou.

 

 

Iar daca va faceti probleme de copil ca poate strica tableta, exista acum Nabi2, o tableta gandita strict pentru copii, cu o structura solida care cuprinde peste 500 de aplicatii educationale, muzica, videoclipuri si jocuri gen Angry Birds.

 

Vacanta placuta! 🙂

Booking.com

Check Also

Destinatii turistice de top in Europa

Continentul european include zeci de limbi, culturi si obiceiuri apreciate de milioane de turisti de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


thirteen − 9 =

Booking.com