Home >> Tehnologie >> Google Glass face alergatul mai interesant

Google Glass face alergatul mai interesant

Dacă sunteți un alergator, una dintre cele mai simple moduri de a pastra evidenta vitezei si distantei parcurse este cu o aplicatie de smartphone ca MapMyFitness sau RunKeeper. Acestea sunt deosebit de populare, pentru ca nici macar nu trebuie sa va uitati la ecran pentru a verifica statisticile – o voce va anunta la fiecare cateva minute (sau la orice interval este setat) despre situatia curenta.

Odata cu aparitia Google Glass, au aparut noi optiuni pentru pasionatii de fitness si nu numai. O aplicatie numita „Race Yourself” creata special pentru acesti ochelari, permite utilizatorilor sa urmareasca timpul parcurs, distanta, caloriile chiar in fata ochilor lor. Mai mult, exista jocuri incluse in aplicatie, cum ar fi o urmarire zombie si o cursa contra unul bolovan urias, doar pentru a face alergatul mai interesant. Ideea este suficient de interesanta pentru a face multi oameni sa intre in competitie si in acest fel, sa isi imbunatateasca sanatatea.

Chiar daca aplicatia este inca in teste iar personajele sunt oricum decat infricosatoare, ofera totusi niste optiuni interesante si care probabil se vor adauga pe parcurs. Pentru cei cu veleitati de eroi, puteti alerga impotriva unui tren pentru a salva o domnita legata de sina de tren. Sau daca va place sa va fortati limitele, puteti alerga impotriva unui om care are viteza ultimilor 50 de metri alergati de voi.

Desigur, ochelarii Google Glass au aceasta problema si probabil se va accentua odata cu aceste aplicatii: vom vedea oameni alergand speriati pe strada tipand ca ii alearga zombie, sau oameni care se vor impiedica la tot pasul, atenti fiind la ce indica aplicatia. Ideea ramane insa interesanta si probabil dupa ceva timp, va fi interesant de concurat impotriva prietenilor aflati in alt oras sau alta tara.

Booking.com

Check Also

Ferme verticale in cladiri de birouri

Lipsa spatiului pe orizontala pentru culturi agricole ii face pe japonezi sa foloseasca fiecare loc …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Booking.com