Home >> Design >> Habitatul de acasa: camere de joaca pentru copii

Habitatul de acasa: camere de joaca pentru copii

Pentru ca vine toamna, ne-am gandit sa va prezentam cateva idei despre cum puteti decora camera copilului. Decorarea camerei poate presupune o investitie destul de mare ca timp si bani. Pentru ca la final sa aveti camera dorita, exista cateva ingrediente de care aveti nevoie pentru a creea camera perfecta.

Poate principalul ingredient este siguranta copilului. Dincolo de culorile aplicate, jocurile si activitatile pe care le desfasoara trebuie sa fie intr-un mediu sigur incepand de la mocheta pe care se joaca pana la jucariile pe care le foloseste. Aveti grija sa nu agatati lucruri in camera care pot deveni potential periculoase pentru copil.

Locul de joaca este ceva mai mult decat locatia unde copilul isi petrece cateva ore pe zi cat timp parintii rezolva diverse treburi.  Este spatiul unde isi arata creativitatea si imaginatia. Includeti in camera diverse jocuri cu tematica, sectiuni definite pentru diverse activitati, demarcate prin covoare diferite sau colorate diferit. Nu uitati ca vor veni prietenii in vizita si copilul se va juca impreuna cu ceilalti copii. Peretii pot deveni tabla de scris si desenat (cu sau fara voia voastra), incercati sa folositi acest aspect ca un mod de a-i permite copilului sa se exprime.

Maximizati spatiul prin includerea de sertare, dulapioare asezate la nivelul copilului care sa ii permita acestuia sa scoata jucariile. Folositi culori atragatoare si forme speciale pentru a-i face sa foloseasca aceste dulapuri. Acolo unde este posibil, maximizati camera pe inaltime. O sectiune a camerei poate fi o zona unde copilul se poate catara pe o structura sigura.

Pentru parintii in cautarea unor servicii de design interior 3d sau mobila la comanda ieftina, internetul ofera un mod rapid de a gasi solutia dorita. Profesionistii va stau la dispozitie cu informatii si sfaturi despre cum puteti decora camera copilului.

 

Booking.com

Check Also

Munca la birou trebuie sa inspire

Este bine stiut faptul ca productivitatea unui angajat depinde de mediul in care lucreaza si …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Booking.com