Home >> Design >> Idei si solutii inovatoare de design – produse pentru clienti

Idei si solutii inovatoare de design – produse pentru clienti

Pentru orice problema sau necesitate exista o solutie, descoperita sau nu. Concursurile de design isi propun sa adune oameni de pretutindeni care sa ofere solutii si idei pentru diverse situatii intalnite in viata de zi cu zi. Iata cateva din  categoria „Produse pentru clienti”:
Lapka – senzorul care monitorizeaza mediul

Lapka este un senzor care se conecteaza la smartphone pentru a masura, colecta si analiza calitatea mediului inconjurator. Senzorul raspunde la particule invizibile pentru ochiul uman, molecule si unde. Rezultatele sunt afisate in functie de locatia unde te afli. Pe strada, la birou, in camera copilului sau in avion, Lapka face masuratori exacte. Mai mult, informatiile pot fi colectate si trimise celor din jurul tau.

 

 

Rame pentru ochelari din lemn

O mica afacere de familie situata in Alpii Tirolezi, ROLF Spectacles, produce rame pentru ochelari din lemn ultrausor. Nu doar ca sunt trendy dar sunt produsi integral din lemn, fara metal sau suruburi. Fiecare rama ROLF este produsa manual.

 

 

Niox Grow

Niox Grow este un sistem discret de purificare a aerului dedicat in special persoanelor care sufera de astm. Aparatul este folosit pentru a detecta markerii inflamatorii din aerul expirat care pot provoca astmul.  Solutia completa  isi propune sa imparta informatiile obtinute pe multiple platforme pentru a scadea comportamentul intruziv al membrilor familiei si sa  incurajeze adolescenti sa gestioneze situatia.

 

 

Un mic sicriu pentru animalul de casa

„Nimic nu se pierde, nimic nu este creat, totul se transforma”. Produsul prezentat este un sicriu biodegradabil facut din materiale reciclate si care contine in plus seminte de flori si copaci. Un copac va creste acolo unde a fost ingropat animalul de casa, ca un memorial pentru acesta. Sicriul este facut din materiale ca zatul de cafea, coji de cartofi, carton etc.

 

 

Set complet de chei pentru neprofesionisti

Desi arata mai degraba ca un set pentru profesionisti, Loop este gandit pentru casele moderne si pentru clientii care nu au prea multe tangente cu mecanica. Pentru cei care isi doresc ceva mai mult decat o unealta care sa functioneze, Loop ar putea fi solutia perfecta.

 

 

Radioul si difuzorul wireless ascuns

Un radio si difuzor simplu si intuitiv. Ridici capacul, porneste. Cu cat ridici mai mult capacul, cu atat se aude mai tare. Se conecteaza la smartphone sau alte terminale cu tehnologie wireless pentru a reda continutul audio.

 

Form 1 – imprimanta 3D

Deja aceste imprimante nu mai sunt o noutate, dar aceasta este diferita in primul rand ca estetica si in al doilea rand, prin faptul ca poate printa un obiect la un nivel foarte detaliat (straturi de 25 microni si detalii mai mici de 300 microni) . In plus, imprimanta poate randa modele geometrice foarte complexe, detalii fine si finisari foarte bune.

Booking.com

Check Also

Cercetatorii au descopere accidental o modalitate de a face bateriile sa reziste pentru totdeauna

Chiar daca mai sunt de facut multe teste pana cand aceste baterii isi vor dovedi …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Booking.com