Home >> Mediu >> Idei simple dar eficiente

Idei simple dar eficiente

Reinventarea mesei de picnic

Daca sunteti genul care dupa o masa la picnic simtiti nevoia sa va relaxati, ar fi bine daca ati gasi urmatoarea masa de picnic in zona. Noua structura incearca sa rezolve doua probleme, prin oferirea unui spatiu de luat masa cu un spatiu de relaxat. Creata din bambus, masa se integreaza perfect in orice peisaj.

 

Trecerea de pietoni

Banala trecere de pietoni se transforma pentru a face oamenii sa o foloseasca. Diverse modele indeamna trecatorii sa foloseasca trecerea de pietoni. Nu stim insa cad de apreciat va fi cineva care va juca sotronul pe trecere 🙂

Robinetul cu senzori

Nu doar ca permite reglarea temperaturii apei dar activarea functiilor se face de la distanta, nu este nevoie ca robinetul sa fie atins. In plus, robinetul permite difuzarea de apa sau dezinfectant si permite economisirea de pana la 70% din apa utilizata prin livrarea apei doar cand este necesar. Senzorii sunt luminati de fiecare data cand se acceseaza o zona anume.

 

Creionul multifunctional

Fie ca esti designer, inginer, muzician sau copil, „creionul” iti permite sa experimentezi si sa scrii oricand si orice folosind o aplicatie instalata pe tableta. Adio guma de sters, pensule, greseli si alte situatii neplacute.

 

Cititul poate fi amuzant

Cine spune ca trebuie sa te plictisesti citind? In Madrid , o librarie de familie a fost transformata intr-un loc de citit dar si de joaca pentru copii.

 

 

Booking.com

Check Also

China a inchis mii de fabrici care nu respectau standardele de poluare

China se află intr-un „război” total cu poluatorii care nu respectă standardele privind emisiile, închizând …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Booking.com