Home >> Transport >> In urmatoarea decada se vor vinde aproape 55 de milioane de motociclete si scutere electrice

In urmatoarea decada se vor vinde aproape 55 de milioane de motociclete si scutere electrice

Producatorii de motociclete si scotere electrice spera ca vanzarile pentru produsele lor sa fie cel putin la fel de mari ca cele ale bicicletelor electrice.  Numerele colectate de firma de cercetare Navigant arata sperantele companiilor care activeaza in domeniu care sunt dispuse sa investeasca in aceasta noua tehnologie, pe fondul cresterilor de preturi pentru benzina. Cercetarea vine si pe fondul previziunilor privind o scadere a consumului de benzina dupa 2021, consum care va scadea cu patru procente la nivel global intre 2014 si 2035.

„Desi costurile ridicate de componente si cererea mica impiedica in prezent vanzarile de vehicule electrice cu doua roti , aceasta piata este gata pentru o crestere pe masura ce pietele de consum continua sa se extinda si noi competitori de profil inalt, cum ar fi Harley Davidson, intra pe piata„, spune John Gartner , director de cercetare la Navigant.

Navigant spune ca aproape 55 de miloane de vehicule pe doua roti in urmatoarea decada. Iar daca vanzarile in China pentru biciclete electrice si scutere electrice au ajuns la 98% din procentul global, cererile sunt asteptate sa apara si in alte regiuni din America de Nord si Europa incepand cu 2015. Vestile sunt bune pentru producatorii actuali de biciclete si motociclete, mai ales ca in iunie, Harley Davidson a anuntat prima motocicleta electrica numita Livewire.

Booking.com

Check Also

Toate benzinariile mari din Marea Britanie vor trebui sa aiba statii de incarcare pentru masini electrice

Conform Auto Express, toate spatiile de servicii de pe autostrazi (benzinarii, mall-uri, hoteluri etc) precum …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


twelve + 7 =

Booking.com