Home >> Tehnologie >> Info Salvamont pe telefonul mobil

Info Salvamont pe telefonul mobil

Telefonul mobil este mai mult decat un obiect pe care il purtam in buzunar si pe care il folosim pentru a suna si a fi apelati. A devenit in plus computer de buzunar, putem accesa internetul oricand si oriunde, putem vedea in timp real ce se intampla in lume, folosi hartile si cate mai cate. Motiv pentru care telefonul a devenit smartphone, adica telefon inteligent.

Sistemele de operare permit instalarea diverselor aplicatii, unele extrem de utile. Una dintre ele este dedicata pentru acest sezon, vine de la Vodafone si se numeste Salvamont.

Utilizatorii aplicatiei Salvamont primesc zilnic informatii actualizate despre 130 de partii din intreaga tara, ce includ: grosimea stratului de zapada, conditiile zilnice de schi, hartile muntilor si detalii despre fiecare partie. Astfel, poti afla, direct prin telefonul mobil, si informatii despre lungimea partiilor, diferenta de nivel, gradul de dificultate, programul de functionare, mijloacele de transport disponibile pe partie, nocturna si tunurile de zapada artificiala.

Mai mult, cu sprijinul Jurnalului National, poti vedea, in direct, prin intermediul aplicatiei, imagini de pe partie. De asemenea, Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) furnizeaza, in aplicatie, informatii in timp real despre starea vremii si conditiile atmosferice.

Aplicatia este disponibila pentru telefoanele cu sistem de operare Android si iOS si poate fi descarcata de aici.

Booking.com

Check Also

Cercetatorii au descopere accidental o modalitate de a face bateriile sa reziste pentru totdeauna

Chiar daca mai sunt de facut multe teste pana cand aceste baterii isi vor dovedi …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


19 − ten =

Booking.com