Home >> Tehnologie >> Moda si tehnologie

Moda si tehnologie

Cuvantul de ordine in aceste zile este mobilitatea iar tehnologia incearca sa tina pasul cu noile tendinte, inclusiv din moda. De fapt, hi-tech nu mai e suficient, trebuie sa fie si trendy. Incepand de la ultimul model de telefon cu ecran curbat si terminand cu telefoanele cu cristale Swarovski sau placate cu aur, oamenii se pliaza unui trend care tine mai mult de moda decat de tehnologie. Nu pentru ca vechiul terminal nu mai face fata, ci pentru ca e trendy sa ai iPhone, smartwatch, Google Glass etc.

Nu e departe momentul in care vom merge in magazinele de moda pentru a ne cumpara haine cu diverse gadgeturi incorporate si vom alerga dupa reduceri ghete care au sistem de monitorizare a pasilor facuti sau sunt creati dintr-un material care se pliaza pe picior. Sau vom cauta reduceri pantaloni pentru a gasi perechea care rezista la temperaturi extreme, la apa si murdarie. Pana atunci putem vorbi de tendinte primavara 2014 in asteptarea momentului cand pantalonul, puloverul sau gheata va avea incorporate gadgeturi pentru a ne face viata mai usoara.

Inchipuiti-va hainele care se curata singure. De fapt, nici nu ajung sa se murdareasca in adevaratul sens al cuvantului pentru ca materialul aplicat peste tesatura impiedica asta. Bratara de la mana isi schimba culoarea in functie de starea de spirit a purtatorului, monitorizeaza starea de sanatate, face legatura cu telefonul si trimite mesaje catre autoritati in caz de probleme grave. Ochelarii nu mai sunt doar lentine si rama de baga, acum ne furnizeaza informatii despre spatiul inconjurator, inregistreaza videoclipuri si le partajeaza online in timp real. Lentilele de contact nu doar ne schimba culoarea ochilor si ne ajuta sa vedem mai bine. Sunt acum cu procesoare incorporate si pot monitoriza starea de sanatate a purtatorului, mai exact nivelul de glucoza din sange.

Ramane de vazut cate din aceste gadgeturi vor prinde la public. Pentru unii oameni, simplicitatea defineste stilul personal si nu au nevoie de cine stie ce gadget pentru a se incadra in societate. Pentru altii, a fi in pas cu moda i-ar putea face sa adopte noile tehnologii.

Booking.com

Check Also

Cercetatorii au descopere accidental o modalitate de a face bateriile sa reziste pentru totdeauna

Chiar daca mai sunt de facut multe teste pana cand aceste baterii isi vor dovedi …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


one × three =

Booking.com