Home >> Tehnologie >> Nu ai succes in dragoste? Tehnologia te poate ajuta

Nu ai succes in dragoste? Tehnologia te poate ajuta

Inventiile recente in tehnologie nu se orienteaza doar catre lumea afacerilor sau moda, ci se opresc si asupra vietii personale. Diverse tehnologii pentru diverse situatii, mai mult sau mai putin utile, mai mult sau mai putin invasive, fiecare dintre ele incearca sa intre in contact cu noi intr-un mod cat mai intim. Si uneori, cam infiorator.

True Love Tester este un sutien care, dupa cum declara producatorul, „stie ce simte femeia cu adevarat”. Un senzor adaugat in sutien masoara pulsul si o aplicatie conectata prin Bluetooth calculeaza frecventa cu care se schimba acesta. Daca ajunge la o valoare stabilita de femeie, la „adevarata dragoste”, sutienul se desface. Ar putea fi inceputul pentru barbati ca acestia sa incerce ceva mai mult, sau pentru femei sa nu cedeze usor. Ramane de vazut.

O inventie la fel de ciudata sunt hainele care reactioneaza cand cineva este in apropiere, devenind..transparente. Probabil gandite pentru exibitionisti sau momentele de intimitate, hainele folosesc acelasi sistem de masurare a pulsului.

Urmatorul videoclip s-ar putea sa fie exact ce isi doreste fiecare barbat…posibil insa nu si fiecare femeie. Daca gadgetul este perfect pentru obtinerea unor informatii utile de rutina (vremea, cel mai bun drum, cu ce sa ne imbracam? si alte idei de acest gen), cand vine vorba de a intra in contact social cu sexul opus, devine putin ciudat. Asta pentru ca cel care poarta acesti ochelari (principiul este similar Google Glass) stie totul despre interlocutor. Nu are nevoie de a incerca sa afle de la persoana din fata lui pentru ca are deja toate datele. Ramane de vazut daca la intalniri se vor accepta oameni cu ochelari, posibil ca cei care poarta ochelari de vedere sa aiba parte de diverse situatii posibil neplacute sau sa nu fie acceptati la intalniri.
http://youtu.be/C4VRFuSyzzc

Via Fastcodesign

Booking.com

Check Also

Ferme verticale in cladiri de birouri

Lipsa spatiului pe orizontala pentru culturi agricole ii face pe japonezi sa foloseasca fiecare loc …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


18 + 5 =

Booking.com