Home >> Design >> Plantele pot imbunatati stilul de viata

Plantele pot imbunatati stilul de viata

Folosirea plantelor pentru design-ul interior poate imbunatati stilul de viata al locatarilor. Diverse plante de interior asezate in locuinta, diverse culori pentru variatie si senzatia de natura, diverse moduri in care aceste plante de apartament pot fi asezate pot face ca stilul de viata sa fie schimbat in bine.

Plantele aduc frumusetea naturii in locuinta. Prin creearea de texturi, o camera, un balcon sau o veranda pot fi transformate intr-un mediu care imbie la comfort si placere.  Se stie ca plantele reduc stresul si bataile inimii, curata aerul si actioneaza ca mici fabrici de oxigen. Plantele ne pot ajuta sa ne relaxam si concentram, ducand la cresterea productivitatii, creativitatii precum si la capacitatea de a rezolva probleme si genera idei noi.

Asezarea plantelor in apartament poate cuprinde multiple forme. Imaginati-va un perete de verdeata in interiorul casei. Sau plante care sunt asezate ca o completare la structura casei, ca si cum ar inconjura interiorul casei.  Plantele pot fi puse in diverse recipiente pentru a creea diverse efecte de culoare. Daca nu doriti pereti verzi, ce parere aveti de asezarea plantelor pe podea, ca un covor de plante? Nu ne gandim sa va deschideti florarie, desi poate cateodata ar fi nevoie, macar pentru a face niste buchete nasa 🙂 Dar florile proaspete dau impresia de bunastare unei case si arata bine oriunde, asa ca daca va ganditi sa vindeti casa, puneti buchete pe masute, console, in bucatarie, in baie si in orice alt loc care ar putea fi vizibil pentru potentialii cumparatori. Evident, nu trebuie exagerat, dar efectul unei flori este garantat.

Daca locuiti la tara sau aveti gradina proprie, taiati cateva flori proaspete si aduceti-le in casa.  Primavara devreme, puteti forta Forsythia sa infloreasca, pur si simplu prin taierea ramurilor si aducandu-le in interiorul casei.

Sa nu uitam de animale, de ce nu am folosi plantele pentru a infrumuseta locul unde sta animalul de casa? Iar pentru cei care uita sa le uda si nu vor sa isi faca griji pentru asta, exista sisteme electronice de irigatie si fertilizare pentru plante. Sistemul este bazat pe folosirea unor mici zone de pamant care contin senzori ce pot masura parametrii, dozand cantitatea exacta de apa, fertilizator si aer necesare pentru ca planta sa se dezvolte bine.

Booking.com

Check Also

Munca la birou trebuie sa inspire

Este bine stiut faptul ca productivitatea unui angajat depinde de mediul in care lucreaza si …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Booking.com