Home >> Arhitectura >> Podul „apostrof”

Podul „apostrof”

Inginerii englezi s-au gandit cum pot face un pod pentru pietoni peste un rau, care sa le permita acestora sa se deplaseze dar sa permita si ambarcatiunilor mai mari sa treaca, cele mici avand deja loc pe sub pod.

Solutia a fost un pod care arata ca un apostrof si care se poate deplasa peste rau chiar daca pe pod exista pietoni. Deplasarea se face incet, astfel incat pietonii nu au o problema cu miscarea podului. Prevenitiv, miscarea este anuntata prin semnale sonore si luminoase.

 

 

Via Deezen

Booking.com

Check Also

Cea mai inalta cladire din lemn din lume va fi construita in British Columbia

Firma de arhitectura Acton Ostry Arhitects anunta un proiect care va duce la construirea celei …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Booking.com