Home >> Design >> Redeseneaza strazile orasului cu Streetmix

Redeseneaza strazile orasului cu Streetmix

De multe ori am auzit expresia „..daca as fi eu primar, atunci as face..aici ar trebui sa fie o statie de autobuz/trecere de pietoni/pista de biciclisti” etc. Americanii de la Streetmix s-au gandit sa foloseasca toate aceste idei intr-o interfata care sa redeseneze strazile oraselor.

Cu Streetmix, utilizatorii pot desena strazile pe care le doresc, cu utilitatile pe care ei le considera importante, ca piste de biciclete, trotuare, linii dedicate pentru transport etc. prin miscari simple de drag&drop si ajustarea parametrilor. Poti incepe de la o strada fara nicio utilitate instalata sau poti folosi aranjamentul unor strazi din viata reala pentru a vedea exact ce se va intampla daca se aplica masurile propuse.

Aplicatia foloseste constrangerile de design din lumea reala, care poate ajuta utilizatorul sa ințeleaga ceea ce planificatorii urbani trebuie sa includa in proiectele lor. Pentru planificatorii urbani, este o unealta excelenta pentru ca pot vedea mai clar ce se intampla daca se fac anumite modificari, fara erori de proiectare, bani cheltuiti si timp pierdut.

Cateva din ideile propuse au fost adoptate de unele primarii, in special in cazul pistelor de biciclete, o problema care apare si in cazul oraselor din Romania. Deci, daca aveti idei despre cum pot fi modificate strazile a.i sa includa cat mai multe dintre facilitatile pe care le considerati importante pentru zona respectiva, accesati Streetmix.net, creati un proiect si trimiteti-l primariilor.

 

Via Streetmix

Booking.com

Check Also

BMW va lansa prima sa masina autonoma in 2021

CEO BMW, Harald Krueger, a anuntat la intalnirea actionarilor ca in 2021 va fi lansat …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Booking.com