Home >> Design >> Reinventarea masinilor de spalat vase

Reinventarea masinilor de spalat vase

Desi nu sunt foarte populare in Romania, poate si din cauza pretului, bucatariilor nu tocmai spatioase si de ce nu, a lipsei de informare, masinile de spalat vase ne pot face viata mai usoara. Iar cand designul lor este unul radical si bine gandit, folosirea acestor aparate poate fi o placere.

Pentru cei care nu dispun de suficient spatiu in bucatarie, va prezentam masina de spalat incorporata in zona chiuvetei. Mai exact, sub spalator, unde gasim o masina de spalat vase suficient de mare pentru a spala vasele dupa o masa copioasa. Mai mult, aparatul foloseste cu 50% mai putina apa decat masinile de spalat traditionale.

 

Ce parere aveti ca in locul spalatorului suspendat deasupra chiuvetei sa aveti o masina de spalat vase? Urmatorul aparat nu doar ca spala dar economiseste si apa, purificand si recicland apa folosita.

 

O alta sugestie ar fi masina de spalat vase pusa pe perete, langa vasele spalate. Totul intr-un singur loc, cu mai mult spatiu in bucatarie si, ca si celelalte masini de spalat, promite sa foloseasca mai putina apa si curent decat masinile de spalat vase clasice.

 

In cazul in care spatiul nu este chiar o problema, puteti incerca masina de spalat vase incorporata in blat. „Alimentarea’ insa se face insa diferit, asa ca in loc sa puneti vasele in chiuveta, le veti pune intr-o fanta de langa chiuveta.

 

 

Varianta urmatoare propune o masina de spalat vase deghizata intr-un fel de aparat casnic, astfel incat sa se integreze in decorul existent. Evident, nu spala vase pentru toata saptamana, dar poate spala vasele de la o masa.

 

Booking.com

Check Also

Munca la birou trebuie sa inspire

Este bine stiut faptul ca productivitatea unui angajat depinde de mediul in care lucreaza si …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Booking.com