Home >> Social >> Sarbatori hi-tech sau traditionale?

Sarbatori hi-tech sau traditionale?

Pentru cei aflat in cautarea unui cadou, o varianta foarte rapida de cautare si achizitie o reprezinta magazinele online. In functie de gusturi si cat de bine este cunoscut destinatarul, se poate opta pentru produse de larg consum, traditionale, bijuterii sau produse electrice si electronice care in general satisfac cele mai multe gusturi si mai nou, sunt adaptate si sarbatorilor.

Exact, putem gasi azi oua de Paste electronice, de fapt un ceas cu forma de ou. Sau rama foto in forma de ou sau flori electronice. Lista este lunga si aproape fiecare producator incearca sa isi faca loc in aceasta piata. Ceva mai nou in domeniul achizitiilor sunt tabletele si telefoanele mobile dar care au intotdeauna clienti indiferent de varsta.

Insa o cautare pe internet dupa aceste produse returneaza zeci de mii de rezultate iar accesarea fiecareia in parte nu este deloc o optiune viabila. „Oferta de tablete Allview” va returna un rezultat mult mai specific, strict despre tablete si despre producatorul Allview, un producator roman, deci sustineti si productia romaneasca. La fel cum o cautare dupa „telefoane mobile Samsung” va returna o informatie specifica despre aceste telefoane mobile si acest producator. In completarea acestor electronice sau pentru alte electronice care sunt deja achizitionate, se poate cauta un accesoriu sau o componenta, gen  hard disc extern, husa telefon, tastatura wireless, boxe si cate mai cate.

Daca insa sunteti adeptul cadourilor traditionale produse manual, o vizita in zonele rurale sau la diverse targuri de profil va poate oferi solutia necesara. Puteti cauta o sticla de vin de calitate impreuna cu un cozonac sau un pateu de gasca si un ou de lemn pictat manual. Cadourile traditionale sunt de multe ori foarte apreciate de cei mai in varsta pentru care tehnologia nu inseamna prea mult, dar vor aprecia intodeauna o bautura de calitate, un costum popular, stergar sau alte tesaturi traidtionale, un ou incondeiat sau ceramica decorativa.

In comert exista zeci de oferte extrem de diversificate si fiecare incearca sa convinga prin prezentare si pret. Cand e vorba de sarbatori, este necesar ca acel cadou sa aiba legatura cu sarbatoarea in cauza, de exemplu in cazul Pastelui, cozonacul sau pasca, vinul, iepurasii si ouale (chiar si cele de ciocolata) nu pot sa lipseasca. Cadoul poate fi deci creat si acasa, prin „asortarea” produselor traditionale cu diverse alte produse din comert, gen iepurasi de plus sau lumanarele in forme speciale. Mai ales in cazul cadourilor pentru copii, dulciurile clasice si marcile preferate ale celor dragi (cu forme specifice sarbatorii respective) nu trebuie sa lipseasca, la fel cum pentru parinti se pot oferi diverse ornamente cu tematica sarbatorii.

Booking.com

Check Also

De ce cumparam mancare pe care nu o folosim niciodata?

Este un fapt binecunoscut ca oamenii cumpara si depoziteaza mult mai multa mancare decat au …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


20 − fifteen =

Booking.com