Home >> Tehnologie >> Scrie sau deseneaza pe orice dispozitiv electronic

Scrie sau deseneaza pe orice dispozitiv electronic

Utilizarea tastaturii pentru calculatoare si mai nou, pentru terminalele electronice a permis dezvoltarea unui mod de comunicare intre oameni si masini. Din dorinta de a duce mai departe aceasta interactiune, Wacom a creat WILL -Wacom Ink Layer Language, un limbaj standard care intelege orice informatie scrisa sau desenata pe orice fel de dispozitiv electronic gen telefon mobil, tableta, ecran media etc. Wacom’s WILL citeste si inregistreaza informatia intr-un format consistent si usor de inteles, chiar daca se foloseste un stylu, creion digital sau degetul mainii. Asta inseamna ca vom putea scrie notite sau desena orice pe orice dispozitiv electronic cu acuratete si sensibilitate tactila.

A fost creat de asemenea si un kit de dezvoltare si o interfata de programare aplicatii pentru dezvoltatori si producatori, pentru ca Wacom vrea sa includa WILL in tot felul de aplicatii si masini. De fapt, dincolo de preluarea de notite, schimbul de idei si colaborarea in grup, Wacom spune ca WILL creează un „spatiu nelimitat de gandire, colaborare si administrare de proiecte la nivel mondial”. Asta inseamna ca Wacom se gandeste deja dincolo de clientii casnici si tinteste companiile. WILL va include si integrarea metadatelor, ceea ce inseamna ca este capabil de a oferi certificate de securitate sau alte date utile pentru colaborare.

Wacom este principala alegere pentru graficieni si profesionistii care lucreaza in domeniul digital cand e vorba de tablete si echipamente pentru creativitate, deci este foarte posibil ca tehnologia propusa de acestia sa fie intr-adevar capabila sa faca ceea ce spune. Compania intentioneaza ca incepand cu luna Martie sa ofere SDK (Software Development Kit – Trusa de dezvoltare a programelor) pentru sistemele de operare iOS, Android, Mac OS si Windows precum si pentru browsere web si platforme cloud.

Booking.com

Check Also

Cercetatorii au descopere accidental o modalitate de a face bateriile sa reziste pentru totdeauna

Chiar daca mai sunt de facut multe teste pana cand aceste baterii isi vor dovedi …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


3 + fifteen =

Booking.com