Home >> Transport >> Scrooser: scuterul lui Batman

Scrooser: scuterul lui Batman

Daca Batman ar avea un scooter, acesta s-ar numi Scrooser. Scrooser este o combinatie intre o motocicleta electrica, un scooter si un Segway, gandit pentru oras si care beneficiaza atat de ajutorul unui motor electric cat si de forta motrice a detinatorului. Un fel de varianta Flinstone moderna.

Nu doar ca arata foarte bine dar promite sa fie foarte distractiv in oras. Ca si in cazul unei biciclete electrice, Scrooser combina puterea umana si un motor electric care se activeaza inteligent fiecare data ciclistul impinge masinaria. Acest lucru permite o viteza de croazieră confortabila de pană la 25 km pe oră. Dar, deoarece motorul electric doar ajuta si nu oferă 100 la sută din puterea necesara pentru calatorie, o singură incarcare a bateriei litiu-ion ar trebui sa fie suficienta pentru aproximativ 25 de zile in mod Ecologic prin oras.

Cu Scrooser ai impresia ca faci surf sau snowboard pe strazile orasului dupa cum declara cei care l-au testat. Campanie de finantare de pe Kickstarter a depasit suma solicitata pentru inceperea productiei, multi dintre utilizatori alegand sa cumpere acest produs chiar inainte de a-l fi vazut in realitate.

 

Via Mnn

 

Booking.com

Check Also

Tarile in care nu se vor mai putea cumpara vehicule non-electrice dupa 2040

Vehiculele electrice (VE) devin mai ieftine și mai eficiente si incep sa înlocuiasca autovehiculele pe …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Booking.com