Home >> Arhitectura >> Statie de incarcare din lemn pentru masinile electrice folosind energia solara

Statie de incarcare din lemn pentru masinile electrice folosind energia solara

Daca in Romania inca nu a prins trendul masinilor electrice, in Suedia, mai exact in Gothenburg, departamentul de trafic a pus la dispozitia cetatenilor o statie de incarcare pentru masinile electrice, scutere si biciclete folosind energia solara. Mai mult, statia este facuta din lemn local si poate fi instalata in multiple locatii in oras, mai ales ca este o cerere din ce in ce mai mare de astfel de statii.

Masinile sunt separate de biciclete și scutere prin intermediul unei rampe ridicate in panta, care este acoperita cu un acoperiș de celule solare orientate spre sud. Rampele sunt echipate cu protecție împotriva intemperiilor, sali de asteptare si caracteristici gem chioșc.

Este nevoie de aproximativ 15 minute pentru a încărca fiecare vehicul, timp în care conducătorii auto pot beneficia de facilitățile oferite în cadrul instalației. În timp ce masinile se incarca, vizitatorii pot folosi o sală de sport în aer liber sau apela la servicii de biciclete de la un atelier de reparații de biciclete sau pot naviga pe net în timp ce stau în cafeneaua cu acces internet Wi-Fi.

 

Via Archdaily

Booking.com

Check Also

Top energii alternative pentru viitor

Nu mai este pentru nimeni un secret faptul ca sursele actuale de petrol, gaze si …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Booking.com