Home >> Design >> Superbiroul: reinventarea spatiului de lucru

Superbiroul: reinventarea spatiului de lucru

Pe masura ce companiile si tarile isi dau seama ca fericirea oamenilor este unul dintre cei mai importanți indicatori privind starea economiei, se pune un accent tot mai mare pe ergonomia la locul de munca. Spatiile de lucru se continua cu spatiile de recreere, de discutii, de luat masa in comun.

Aceasta este ideea de la care a pornit o agentie de creatie, care s-a gandit sa reinventeze ideea unui birou in intregime. In loc sa instaleze diverse dispozitive e metal, masini de pinball sau cine stie ce alte gadgeturi, Barbarian Group din New York a construit un urias „superbirou” din placaj pe toata lungimea spatiului disponibil. E vorba de peste 1300 de metri patrati ocupati de un birou care se intinde si se unduieste de-a lungul spatiului, cu arcade si zone de relaxare.

“Ne-am dorit ca fiecare sa stea la un birou dar am vrut in acelasi timp sa creem un spatiu unde oamenii sa se poata relaxa”  a spus CEO agentiei. Costul Superbiroului a fost mai mic decat daca s-ar fi facut din parti separate. „A fost taiat cu laserul, foloind diverse echipamente, facut din materiale ieftine gen placaj, MDF si placi de otel.”

Booking.com

Check Also

Munca la birou trebuie sa inspire

Este bine stiut faptul ca productivitatea unui angajat depinde de mediul in care lucreaza si …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


4 × 3 =

Booking.com