Home >> Tehnologie >> Tehnologia din baie

Tehnologia din baie

Baia este poate printre ultimele locuri unde ne gandim ca ar putea exista tehnologie noua. Statisticile arata ca petrecem aproape 30 minute pe zi  in baie. Este deci normal ca si aceasta parte a casei sa fie tehnologizata corespunzator. Gadgeturile avansate tehnologic ne pot ajuta sa fim o persoana curata, iar daca va faceti probleme de raspandirea germenilor in baie, relaxati-va, noile tehnologii ne ajuta sa fim cat mai igienici posibil.

O zona care este uneori trecuta cu vederea atunci cand vine vorba de igiena corespunzatoare este gura si în special dintii. Periutele de dinti electrice exista de ceva timp, dar noile modele sunt chiar mai eficiente la curatarea danturii, cum e cazul cu noua periuta Oral B. Aceste noi periute de dinti monitorizeaza modul in care utilizatorii se spala pe dinti prin intermediul tehnologiei Bluetooth. Cei mai mulți profesionisti din domeniul sanatatii dentare recomanda perierea timp de două minute – da, doua minute întregi -, dar cei mai multi dintre noi nu fac asta pentru ca ia prea mult timp. Asa ca periuta de dinti va merge in continuu pentru 2 minute dupa care se opreste. Mai mult, capul periutei indica cand acesta trebuie schimbat. Cele mai noi periute folosest inclusiv un sistem cu ultraviolete pentru a curata periuta de dinti pentru urmatoarea folosire.

Pentru barbati si nu numai, noile aparate de ras electrice sunt foarte utile si usor de folosit. Au aparut noi moduri de a taia firul de par si exista o competitie stransa pe piata de profil prin oferirea de aparate cu diverse facilitati pentru consumatori. Si dupa folosirea aparatului de ras, este nevoie de after shave Gillete, preferatul meu 😉

Tot din ciclul gadgeturilor din baie, sa amintim si de dispenserul de sapun cu senzori. Este un mod foarte elegant de a beneficia de sapun fara a murdari aparatul in care se gaseste. Iar pentru dus, noile tehnologii promit un consum mult mai redus de apa, ba chiar reciclarea acesteia pentru a scadea consumul de energie folosita. Materialele folosite sunt acum create special pentru a retine cat mai putine bacterii, gratie noilor vopseluri. Cada de baie beneficiaza de hidromasaj si isi poate regla singura temperatura apei. Iar clanta de la usa este curatata acum cu raze ultraviolete pentru distrugerea tuturor germenilor.

Nu in ultimul rand, toaleta a capatat statutul de gadget. Noile toalete beneficiaza acum de incalzire, igienizare automata, bideu cu reglarea temperaturii apei. Iar pentru aflarea ultimelor informatii, exista acum televizorul oglinda cu touchscreen. Cand este stins, este o oglinda, si evident este televizor cand este pornit.

Booking.com

Check Also

Cercetatorii au descopere accidental o modalitate de a face bateriile sa reziste pentru totdeauna

Chiar daca mai sunt de facut multe teste pana cand aceste baterii isi vor dovedi …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


three × 4 =

Booking.com