Home >> Termeni si conditii

Termeni si conditii

1. Utilizare
Accesul si utilizarea sitului web inhabitat.ro sunt supuse urmatoarelor conditii de utilizare si tuturor legilor aplicabile. Vizitand si utilizand acest website, acceptati automat termenii si conditiile de mai jos. Termenii si conditiile se aplica tuturor utilizatorilor sitului web, inclusiv utilizatorilor care contribuie cu informatii pe website. InHabitat.ro poate contine link-uri spre alte website-uri, care nu sunt proprietatea acestui website. InHabitat.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru continutul si/sau termenii de utilizare a oricarui alt website.

2. Folosirea acestui website
Accesul pe acest website se face gratuit. Scopul websitului web este de a informa, de a ajuta utilizatorii sa gaseasca cat mai usor, structurat si rapid informatiile necesare.
Pentru ca inhabitat.ro sa poata garanta permisiunea de utilizare a acestui website, trebuie respectati urmatorii termeni de utilizare:
– WEBSITE-UL SE VA UTILIZA DOAR IN INTERES PERSONAL SI NON-COMERCIAL.
– NU SE VA COPIA SAU DISTRIBUI NICI O INFORMATIE (text, poze, video, sau orice alt material) FARA A OBTINE IN PREALABIL ACORDUL SCRIS DE LA ADMINISTRATORUL WEBSITE-ULUI.
– NU VETI MODIFICA SAU DEGRADA NICI O PARTE DIN ACEST WEBSITE, IN AFARA DE PARTILE UNDE AVETI LEGAL SI PRESTABILIT ACCES.
– NU VETI PUBLICA PE ACEST WEBSITE INFORMATII CARE POT INDUCE IN EROARE CORECTITUDINEA DATELOR (text, materiale video, poze, etc).
– VETI RESPECTA TERMENII SI CONDITIILE IMPUSE DE ACEST WEBSITE.
Pentru a avea acces la anumite pagini si/sau elemente ale acestui website, trebuie sa va creati un cont inhabitat.ro. Contul se va utiliza doar in scopul pentru care a fost permisa crearea lui. Dumneavoastra sunteti singurul raspunzator de utilizarea contului dvs. InHabitat.ro nu-si asuma raspunderea pentru daunele cauzate de utilizarea neadecvata a contului. Dumneavoastra sunteti singurul raspunzator pentru daunele cauzate atat websitului web cat si altora, prin utilizarea neautorizata.
In calitate de utilizator cu sau fara cont, sunteti de acord sa nu folositi nici un program, aplicatie sau orice alt mijloc de accesare automata a websitului web, in vederea spamming-ului, flood-ului, furtului de date, modificarii sau alterarii websitului web. Sunteti singurul raspunzator pentru activitatea desfasurata pe acest website.

3. Drepturile proprietatii intelectuale
Continutul websitului web va este oferit gratuit, cu scop informational. Continutul nu poate fi copiat, reprodus, folosit, transmis, vandut, licentiat, distribuit fara a avea in prealabil acordul scris al titularului dreptului de proprietate intelectuala, adica inhabitat.ro . Sunteti de acord sa nu folositi, copiati, distribuiti continutul acestui website in scop comercial.
InHabitat.ro isi rezerva toate drepturile pentru continutul acestui website.

4. Publicarea de informatii de catre utilizator
InHabitat.ro permite utilizatorilor inregistrati sa posteze diferite materiale ( text, poze, materiale video, comentarii), precum si gazduirea lor. InHabitat.ro nu garanteaza confidentialitatea acestor materiale.
Veti fi singurul raspunzator de materialele postate. Sunteti de acord sa nu postati materiale care incalca dreptul de autor, sau alte drepturi de proprietate intelectuala, sa nu fie obscene, pornografice, amenintatoare, care sa instrige la ura, materiale ofensive la adresa etniei sau rasei, materiale care sa violeze vreo lege, materiale publicitare. InHabitat.ro va inlatura materialele care incalca acesti termeni si conditii, fara vreun avertisment in prealabil. Contul utilizatorului care a postat materiale ce incalca aceste conditii, va fi suspendat pe o perioada nedeterminata, urmand ca utilizatorul sa solicite reactivarea contului. InHabitat.ro are dreptul de a verifica si a decide daca materialele postate incalca sau nu acesti termeni si conditii.

Sunteti constient si de acord ca postand materiale pe acest website, acordati catre inhabitat.ro toate drepturile de autor asupra materialului postat, inclusiv utilizarea, inchirierea, imprumutul, reproducerea, distribuirea, radiodifuzarea, transmiterea pe cablu, realizarea de materiale derivate.

5. Limitarea raspunderii
InHabitat.ro nu este raspunzator pentru daunele rezultate din greseli, erori sau lipsa de acuratete a materialelor publicate pe acest website. Materialele sunt pur informative.

6. Acceptarea termenilor si conditiilor
Website-ul se adreseaza tuturor categoriilor de varsta. Prin utilizarea acestui website ati luat la cunostiinta si sunteti de acord cu termenii si conditiile prezentate in aceasta pagina.

7. Politica de confidentialitate
Toate informatiile furnizate de utilizatori sunt si vor ramane confidentiale; inhabitat.ro nu va folosi aceste informatii decat in scop personal; nu va folosi adresele de e-mail ale utilizatorilor pentru a trimite reclame publicitare nesolicitate.

Booking.com