Home >> Transport >> Tesla Model S este cea mai buna masina in 2014

Tesla Model S este cea mai buna masina in 2014

Prestigioasa organizatie nonprofit Consumer Reports a acordat premiul „Best Overall” pentru Tesla Model S in 2014. Au fost apreciate acceleratia foarte prompta datorita motorului electric care furnizeaza puterea instantaneu, interiorul de lux, manevrarea de exceptie, confortul oferit si facilitatile existente in habitaclu, inclusiv al treilea rand de scaune.

Cum spune publicatia:

„Dar aceste facilitati sunt doar inceputul unui adevarat tur de forta tehnologic. Tesla este plina de tehnologie. Este masiva, are un ecran touchscreen de 17 inch care controleaza aproape toate functiile masinii. Cu functionarea fara cheie, acces complet la Internet, ultra-silentioasa si o experienta de condus fara emisii poluante, Tesla este o privire într-un viitor in care masinile si calculatoare coexista in armonie perfecta. Faptul ca permite calatorii pe distante de peste 350 de km cu o incarcare de 5 ore o face de asemena sa fie cea mai usor de utilizat, desi scumpa, masina electrica actuala.”

In urma cu 11 ani, Tesla a inceput crearea unui vehicul electric care sa se adreseze tuturor clientilor. In iunie 2012, a fost lansat Model S iar in mai 2013, Tesla anunta a ca a ajuns deja la primul trimestru pe profit.

In ultimul trimestru raportat, Tesla a avut venituri de 610.9 milioane dolari, in crestere de la 294.4 milioane dolari cu un an in urma. Iar companie va livra 35.000 de masini Model S in 2014, o crestere de 55% fata de 2013.

Booking.com

Check Also

Toate benzinariile mari din Marea Britanie vor trebui sa aiba statii de incarcare pentru masini electrice

Conform Auto Express, toate spatiile de servicii de pe autostrazi (benzinarii, mall-uri, hoteluri etc) precum …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


seventeen − 8 =

Booking.com