Home >> Transport >> Tesla Model S versus Corvette Stingray

Tesla Model S versus Corvette Stingray

Ei vin din doua lumi diferite si au putine in comun . Tesla Model S P85 este cea mai sportiva versiune a acestui sedan din California , in timp ce 2014 Corvette Stingray Z51 este o versiune imbunatatita a celei mai apreciate masini sport din Michigan. In timp ce Tesla are locuri pentru cinci adulti si mananca electroni ca Popeye spanac, masina sport are doua locuri pentru pasageri si deloc surprinzator, soarbe benzina ca un bautor de frunte.

Un punct comun pe care se intampla sa-l impartaseasca este rapiditatea extrema. Aceasta similitudine a fost o scuza suficient de buna pentru cei de la Drag Times pentru a pune la cale o lupta intre cele doua vehicule la Palm Beach International Raceway, pentru un pic de lupta mano a mano pe distanta de 400 metri . Camerele instalate pe plafonul masinilor au inregistrat fiecare miscare si rezultatele sunt prezentate pentru edificarea si iluminarea noastra .

Castigatorul ? Nu stricam surpriza, spunem doar ca au fost foarte, foarte aproape . Cat de aproape ? Urmariti videoclipul de mai jos, rezultatele s-ar putea sa va surpinda.

Via DragTimes

Check Also

BMW va lansa prima sa masina autonoma in 2021

CEO BMW, Harald Krueger, a anuntat la intalnirea actionarilor ca in 2021 va fi lansat …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *