Home >> Tehnologie >> Tesla vrea sa vanda peste trei ani masini electrice cu pilot automat

Tesla vrea sa vanda peste trei ani masini electrice cu pilot automat

Desi atunci cand vorbim de masini care se conduc singure primul nume la care ne gandim este Google, peste trei ani s-ar putea sa existe un concurent pentru acestia. Elon Musk, CEO Tesla a declarat ca „Tesla Motors lucreaza pentru a produce o masina capabila sa ruleze pe „pilot automat” in urmatorii trei ani”. Conform acestuia, sistemul va permite soferului sa transfere aproape integral controlul asupra masinii catre computer.

Tesla a deschis un post pentru Advanced Driver Assistance Systems Controls Engineer, care va fi responsabil pentru a ajuta „Tesla in efortul de a crea primul sistem de conducere complet automatizat.”

O masina complet autonoma va aparea mai tarziu, iar tehnologia, desi se spunea ca va fi preluata de la Google, va fi totusi dezvoltata de compania Tesla. Desi se preconizeaza ca masinile conduse integral de computere vor aparea in varianta comerciala peste cel putin 15 ani, s-ar putea ca Tesla sa furnizeze o surpriza, nefiind prima data cand aceasta companie rastoarna previziunile analistilor.

 

Pentru oferta camere video auto acceseaza Actioncamera.ro

Booking.com

Check Also

Cercetatorii au descopere accidental o modalitate de a face bateriile sa reziste pentru totdeauna

Chiar daca mai sunt de facut multe teste pana cand aceste baterii isi vor dovedi …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Booking.com