Home >> Sport >> Trei sportivi de top primesc de la Nike o geanta sport printata 3D

Trei sportivi de top primesc de la Nike o geanta sport printata 3D

Compania de echipamente sportive Nike a lansat cu ocazia cupei mondiale din Brazilia, o geanta sport creata folosind tehnica de printare 3D si care va fi furnizata sportivilor selectati de catre Nike si prezenti la acest campionat: Wayne Rooney, Cristiano Ronaldo si Neymar.

„Am vrut sa creem ceva cu adevarat special pentru cei mai buni jucatori” a spus Martin Lotti, directorul de creatie de la Nike Football. „Am facut asta folosind una din tehnologiile de top actuale, printarea 3D, pentru a face aceasta geanta unica” a continuat acesta. Pentru printare, s-a folosit nylon sinterizat cu ajutorul laserului, intr-un model ce aminteste de pantofii de sport Flyknit. Gentile au insertii de aur, cu numele jucatorilor gravate pe placi de aur pe ambele parti ale gentii.

O curea de umar se potriveste perfect in interiorul structurii fara a fi atasata de geanta, oferind mai multa flexibilitate. Impreuna cu geanta, jucatorii vor primi si tibiere printate 3D si proiectate pentru a fi aerodinamice. Structura acestora cuprinde un sistem tip fagure, care inlocuieste spuma existenta pe modelele clasice. Noile tibiere sunt concepute pentru a fi usoare, fiind confortabile pentru perioade mai lungi de timp.

Booking.com

Check Also

(Video) Cat de repede poate merge o masina de Formula E?

Pe 13 septembrie 2014 la Beijing va avea loc prima cursa de Formula E dedicata …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


20 + 13 =

Booking.com