Home >> Tehnologie >> Un altfel de bec inteligent

Un altfel de bec inteligent

Se tot vorbeste in ultima vreme de becuri inteligente, care sunt controlate de calculatoare sau telefoane mobile, care economisesc cu X procente mai mult decat generatia anterioara. Daca avansul tehnologic in privinta fiabilitatii si consumului este evident, nu la fel de evident este ce se intampla daca nu dorim sa folosim telefoanele inteligente sau softuri pentru a utiliza aceste becuri.

Asa a aparut Drift Light, becul inteligent care foloseste banalul comutator electric, disponibil in orice casa, pentru a modifica lumina becului. Mai exact, odata pornit de la comutator, becul va lumina normal. Inchis si redeschis rapid de doua ori, becul estompeaza treptat lumina pe parcursul a 37 minute de acalmie. Inchis si redeschis de trei ori, becul va intra in modul „Moonlight” care diminueaza incet lumina, dar se oprește la o stralucire slaba pentru a servi ca veioza.

Avanjatul becului este evident, pentru ca foloseste o tehnologie care exista in fiecare casa conectata la reteaua electrica. Nu este nevoie de alte echipamente, setari, internet. Chiar daca pretul este ceva mai mare decat al unui bec normal, cu siguranta isi va gasi adepti.

Booking.com

Check Also

Cercetatorii au descopere accidental o modalitate de a face bateriile sa reziste pentru totdeauna

Chiar daca mai sunt de facut multe teste pana cand aceste baterii isi vor dovedi …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


20 − thirteen =

Booking.com