Home >> Design >> Unelte virtuale pentru modelarea casei tale

Unelte virtuale pentru modelarea casei tale

Vopseste-ti peretii, incearca diverse tipuri de parcheturi, rearanjeaza camera, mobileaz-o cum vrei sau chiar construieste-ti casa visurilor tale cu aceste unelte virtuale, totul din fata calculatorului si chiar fara sa platesti ceva, unele dintre aceste programe fiind gratuite.

Floor Planner

Programul celor de la FloorPlanner.com este disponibil online si permite afisarea atat 2D cat si 3D. Este gratuit daca vrei sa salvezi un singur proiect. Chiar daca nu are multe optiuni pentru mobila, usi si alte elemente de design, poti specifica dimensiunile pentru fiecare obiect si sa vezi cam cum se vor incadra in spatiul dorit.

 

 

IKEA Planner

Suedezii de la IKEA ofera aceasta optiune de planificare online, astfel incat mobila din casa ta sa arate ca cele prezentate in showroom-urile magazinului.

 

Autodesk HomeStyler

De la producatorii AutoCAD avem acum AutoDesk HomeStyler, o alta optiune online care ofera atat modelare 2D si 3D si astfel incat poti desena interiorul casei tale intr-un mod cat mai personalizat  si apoi sa-l decorezi cu diverse produse. Programul este foarte apreciat de utilizatori care l-au definit ca „intutiv”, fara a necesita pregatire de specialitate sau citirea tutorialelor.

 

Sweet Home 3D

Daca nu esti fanul lucrului online, poti descarca programul Sweet Home 3D care iti permite sa aranjezi obiectele in camere prin tragerea lor in spatiul de lucru. Si acest program este considerat usor de folosit de catre utilizatori.

 

Google Sketchup

Google si-a creat propriul program online care dispune de with multe obiecte de design, texturi si peisaje din care sa alegi. In plus, programul permite inclusiv desinerilor profesionisti sa il foloseasca prin versiunea Sketchup Pro care permite export in CAD si creare de prezentari vizuale. Programul mai dispune si de functia de „Match Photo” care permit folosirea unei imagini pentru a construi un model.

Booking.com

Check Also

Cercetatorii au descopere accidental o modalitate de a face bateriile sa reziste pentru totdeauna

Chiar daca mai sunt de facut multe teste pana cand aceste baterii isi vor dovedi …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Booking.com