Home >> Tehnologie >> Vasul futuristic SeaOrbiter va fi construit din primavara

Vasul futuristic SeaOrbiter va fi construit din primavara

SeaOrbiter este un vas cu aspect futuristic si functii inovatoare ce va servi ca laborator stiintific la dispozitia oamenilor de stiinta care vor monitorza oceanele planetei. Va fi de asemeni si primul vas vertical din lume, cu o inaltime de 58 metri. Pentru a fi cat mai stabil cu putinta, doua treimi din structura va fi sub apa, oferind flotabilitate navei, precum și un „sistem de colectare a pestilor pentru studii ale ecosistemului pelagic, plancton biodiversitate si stocurile de peste existente. ”

Purtat de principalele curente oceanice, SeaOrbiter va permite unei echipe de exploratori sa traiasca 24 de ore pe zi pe o perioada lunga de timp în inima oceanului, acest teritoriu vast incă larg necunoscut, fiind ultima frontieră de pe planeta. Cu scopuri stiintifice și educationale, programul international al acestui vas unic este de asemenea, o platformă de comunicare puternica, care va permite schimbul continuu de imagini, clipuri video si descoperiri stiintifice.

Vasul beneficiaza de sprijinul NASA si EADS, precum si de sustinerea oamenilor, pentru finantarea lui a fost lansata o campanie online de strangere de fonduri.

Booking.com

Check Also

Cercetatorii au descopere accidental o modalitate de a face bateriile sa reziste pentru totdeauna

Chiar daca mai sunt de facut multe teste pana cand aceste baterii isi vor dovedi …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Booking.com